روغن مخصوص سرخ کردنی شفاف اویلا - 1.5 لیتر

روغن مخصوص سرخ کردنی شفاف اویلا – 1.5 لیترروغن مخصوص سرخ کردنی شفاف اویلا - 1.5 لیتر


روغن‌ها از گیاهان متعددی گرفته می‌شوند که علاوه بر پخت مواد غذایی، می‌توانند ویتامین‌های زیادی به غذا اضافه کنند. کشورهای مختلف از روغن‌ گیاهانی که زیاد کشت می‌شوند، استفاده می‌کنند، در ایران نیز به دلیل کشت زیاد آفتابگردان و کلزا، روغن این گیاهان را به یکی از پرمصرف‌ترین روغن‌ها تبدیل کرده است. این روغن‌ها جزء روغن‌های نباتی‌اند و در دمای اتاق، به حالت مایع هستند. روغن کلزا بانام روغن کانولا شناخته می‌شود و جزء روغن‌هایی است که میزان اسید لینولئیک کمی دارند و میزان اسید در روغن آفتابگردان، به کمتر از 60% می‌رسد. روغن‌زیتون به دلیل اینکه نمی‌تواند دمای زیادی را تحمل کند، بیشتر با سالاد مورداستفاده قرار می‌گیرد و مصرف آن به این‌گونه می‌تواند بسیار مفید باشد و می‌تواند به افرادی که دچار فشارخون هستند کمک کند اما روغن کنجد مانند روغن‌ آفتابگردان و کانولا، می‌تواند برای پخت غذا مورداستفاده قرار گیرد و فواید روغن کنجد نیز نسبت به آن‌ها بیشتر است. روغن 1350 گرمی مخصوص سرخ‌کردنی شفاف اویلا، فاقد پالم است و استفاده از آن برای پخت و پز می‌تواند مضر باشد.